id_06

Byggstädning

En annan specialitet hos ESAL EXPRESS är byggstädningar vilket omfattar renoveringar, ombyggnation och nyproduktion samt manskapsbodar och kontorsbodar.

ESAL EXPRESS utför byggstädningar i hela Västmanland med kvalitetssäkring i stora och små projekt både för företag och privatpersoner. All vår städpersonal är anslutna till ID06 vilket är ett system för att lätt kunna identifiera personer på byggarbetsplatsen och koppla varje person till en arbetsgivare. Det ger trygghet.

Pålitlig och ansvarsfull byggstädning

Vi på ESAL EXPRSS vänder oss till stora och mindre byggföretag och till privatpersoner. Inget projekt är för litet eller för stort för oss oavsett om det rör sig om lokaler, nybyggda villor, flerbostadshus eller fastigheter.
Grovstädninginnan för besiktning
Finstädning innan slutbesiktning
Finstädning inför inflyttning

RUT-avdraget

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Är du svensk medborgare och privatperson är du är du troligtvis berättigad till RUT-avdraget. Det ger en 50-procentig skattereduktion på arbetskostnaden på hushållsnära tjänster som till exempel på städning och trädgårdsarbete. Begär en kostnadsfri offert så får du reda på vad din flyttstädning i Malmö kommer att kosta hos oss på ESL EXPRESS AB. Du kommer att bli positivt överraskad över priset!

Få en gratis offert för din byggstädning i Västerås.

För att kunna lämna en korrekt offert vill vi under mötet veta objektets storlek, typ av golv, ventilation, flödet av byggjobbare och andra faktorer som påverkar utförandet av vårt städuppdrag. Kontakta ESAL EXPRESS AB idag. Hos oss får du ett konkurrenskraftigt pris och kunnig städpersonal som tar hand om städningen av ditt byggprojekt. Med vår garanti lovar vi att du blir mycket nöjd! För att kunna lämna en korrekt offert vill vi under mötet veta objektets storlek, typ av golv, ventilation, flödet av byggjobbare och andra faktorer som påverkar utförandet av vårt städuppdrag. Få en gratis offert för din byggstädning i Västerås.